Wildcamera enquête

VAART software ontwikkelt oplossingen die het werk van natuuronderzoekers gemakkelijker maken. Zo bouwen we een low-power uitbreiding die bestaande wildcamera’s laat communiceren over wat ze ‘zien’ in het veld. Met een enquête inventariseren we hoe dit ecologen nu het beste kan gaan helpen.

“Kan jullie tool niet mijn hele rapportage maken”? Vroeg een ecoloog na onze presentatie. Dat kan deze oplossing nog niet, maar het maakt het beheren en monitoren van wildcamera onderzoeken wel gemakkelijker.

Als je de uitbreiding verbindt met een bestaande wildcamera, gaat het namelijk allerlei informatie rapporteren over de camera en de beelden die de camera registreert. Dit maakt het mogelijk om op afstand een “vinger aan de pols te houden” en om sneller op de hoogte te zijn van interessante observaties. Zónder invloed op de camera batterij.

Onze vraag aan jou is: hoe kunnen we hiermee jouw werk met wildcamera’s het beste verbeteren?

Je helpt ons hiermee door onze enquête in te vullen. De enquête is kort en kost je weinig tijd. Inzenden kan anoniem, maar als je je e-mailadres invult houden we je op de hoogte van het project. We zoeken binnenkort ook partners voor praktijk/veld evaluaties.

Meer weten?

Heb je een vraag of opmerking n.a.v. dit artikel? Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op.