Hey, leuk dat je geïnteresseerd bent in ons!

Wij zijn ervaren IT-ers met een missie: digitale technologie inzetten voor natuur, mens of maatschappij. Onze klanten en partners zijn ondernemingen maar ook universiteiten, overheidsinstellingen en stichtingen, zoals Tilburg University, BIJ12, Globe Nederland en het Voedingscentrum.

Hieronder kun je meer over ons lezen. We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou! Laat je een bericht achter?

Jorrit Venema

Software & data specialist

Rond 2019 merkte ik na jarenlang freelancen, dat ik iets miste. Ik besloot om te willen werken voor organisaties die zich inzetten voor méér dan alleen winst. Toen heb ik VAART software opgericht. Mijn wereld veranderde! Het is echt fantastisch om zo specifiek te bepalen met wie je wil werken en met wat voor gezamenlijk doel.

Klanten van VAART houden zich vaak bezig met natuur en ecologie. Thema’s waar ik persoonlijk enorm bij betrokken ben, als water- en natuurliefhebber!

Jasper de Beer

Data scientist

Inmiddels al zes jaar actief op het gebied van beeldherkenning, waarbij ik vooral gebruik maak van deep learning. Vaak is het doel hierbij om interessante onderwerpen te classificeren vanuit foto’s of video’s. Doordat zo veel data automatisch te filteren is, scheelt dit een heleboel tijd en geld.

Ik heb al van kinds af aan interesse in de natuur en dit uit zich tegenwoordig voornamelijk in fotografie. Het is dan ook een prachtige uitkomst dat deze twee domeinen samenkomen in mijn functie als data scientist bij VAART!

Laat een bericht achter