Leuk dat je hier bent! Wij zijn VAART software, een klein, gespecialiseerd software buro met een missie: met moderne digitale technologie bijdragen aan kennis en educatie rond natuur, klimaat en biodiversiteit.

Jorrit Venema

Sr. software architect

“Na jaren freelance te werken als software architect in allerlei ontwikkelteams en branches, miste ik binding met het onderwerp van mijn werk. In 2019 ben ik VAART software gestart, als software buro voor organisaties die zich bezighouden met groene thema’s als natuur en biodiversiteit.

Sindsdien is mijn werkzame leven echt veranderd! Het blijkt een wereld van verschil om eerst te bepalen met wíe je iets bouwt, en pas daarna -samen- wát je bouwt. Dat begint al bij de samenwerking met Jasper en Arjan, en uit zich nog meer in de prachtige projecten waaraan we met VAART mogen bijdragen.”

Jasper de Beer

Sr. Data scientist

“Vijf jaar geleden ben ik actief geworden op het gebied van beeldherkenning, waarbij ik vooral gebruik maak van deep learning. Vaak is het doel hierbij om dier- en plantensoorten te classificeren vanuit foto’s of video’s. Doordat hiermee veel data automatisch te filteren is, scheelt dit een heleboel tijd en geld.

Daarnaast heb ik van kinds af aan al interesse in de natuur en dit uit zich tegenwoordig voornamelijk in fotografie. Het is dan ook een prachtige uitkomst dat deze twee domeinen samenkomen in mijn functie als data scientist bij VAART!”

Arjan Haring

Adviseur data science

“Al ruim 10 jaar ben ik bezig met data science en in mijn vrije tijd zet ik me doorlopend in voor de natuur (onder andere de Amelisweerd campagne).

Ik ken Jorrit al 20 jaar en ben dan ook zeer gemotiveerd om met VAART natuur en data science bij elkaar te brengen!”

Freelance kring

We zijn doorlopend op zoek naar freelance specialisten in frontend ontwikkeling (Vue, React), .NET Core en Azure/AWS/GC. Ben jij een freelancer, werk je op projectbasis, ken je je stack en denk je te passen bij VAART? Dan maken we heel graag kennis!

Vacatures

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures. Maar als je denkt te passen bij VAART dan maken we graag kennis met je.