Ervaren technologie experts met een groen/blauw hart

Een team van ervaren software en data experts met een groen/blauw hart en één gezamenlijk doel: met digitale technologie de kennis vergroten van onze natuur en leefomgeving.

VAART software team
Data & software architect | oprichter

Jorrit Venema

Na 10 jaar software ontwerpen voor multinationals, corporate Nederland en MKB, besloot ik in 2019 VAART software voortaan uitsluitend te richten op organisaties en projecten die zich bezighouden met onze natuur en omgeving. 

Een stap die het bedrijf, maar ook mijn eigen leven veranderde! Het blijkt een wereld van verschil om eerst te bepalen met wie je iets wil maken en waarom, en pas daarna -samen- wát je gaat maken.

Mijn ambitie is om VAART samen te laten groeien tot een slim en pragmatisch technisch team met een positieve impact op onze buitenwereld.

Adviseur data science & natuur

ARJAN HARING

Al ruim 10 jaar ben ik bezig met data science en in mijn vrije tijd zet ik me doorlopend in voor de natuur (onder andere de Amelisweerd campagne).

Ik ken Jorrit al 20 jaar en ben dan ook zeer gemotiveerd om met VAART natuur en data science bij elkaar te brengen, onder meer in het Natuurherkenning initiatief.

Data scientist | beeldherkenning expert

Jasper de Beer

Sinds enkele jaren ben ik actief op het gebied van beeldherkenning, waarbij ik vooral gebruik maak van deep learning. Het gaat hierbij vaak om classificeren en/of segmenteren van bijvoorbeeld plantensoorten. Daarnaast heb ik van kinds af aan al interesse in de natuur en dit uit zich tegenwoordig voornamelijk in fotografie. 

Het is dan ook een prachtige uitkomst dat deze twee domeinen samenkomen in mijn functie als data scientist bij VAART. Ik kijk uit naar de mooie projecten die komen gaan.

VAART software netwerkhub

Naast ons vaste team zijn we warm verbonden met een groeiende groep zelfstandig specialisten die hun kennis van software ontwikkeling en data science willen inzetten voor de buitenwereld. Specialisten die we graag betrekken bij onze projecten, maar naar wie we ook met liefde doorverwijzen voor de kleinere projecten waarvoor hun specialisme volstaat.

Freelance professionals met een groen/blauw hart

Sluit je aan

Ben je zelfstandig technisch professional in software of data science en wil je jouw kennis inzetten voor natuur en omgeving? Sluit je aan bij het VAART software netwerk. Je kunt je expertise en contactgegevens delen op deze pagina, wordt opgenomen in onze projectenpool en deelt in de opbrengst van gezamenlijke projecten. 

Laten we kennismaken.

Scroll naar top