Over ons

Jorrit Venema

Oprichter, architect

“Na jaren te freelancen als software ontwikkelaar in grote ontwikkelteams, heb ik in 2019 VAART software opgericht, met volledige focus op praktische software ontwikkeling dmv R&D, Prototyping en “Fast Delivery”. 

Het werken voor uiteenlopende klanten is wat zelfstandig werken zo leuk maakt. Mijn persoonlijke hart ligt bij de natuurwereld, een hoek waarin VAART zich ook actief begeeft. Dat bevalt ontzettend goed!

Jasper de Beer

Data scientist

Sinds enkele jaren ben ik actief op het gebied van beeldherkenning, waarbij ik vooral gebruik maak van deep learning. Het gaat hierbij vaak om classificeren en/of segmenteren van bijvoorbeeld plantensoorten.

Daarnaast heb ik van kinds af aan al interesse in de natuur en dit uit zich tegenwoordig voornamelijk in fotografie. Het is dan ook een prachtige uitkomst dat deze twee domeinen samenkomen in mijn functie als data scientist bij VAART!”

Arjan Haring

Adviseur data science & natuur

“Al ruim 10 jaar ben ik bezig met data science en in mijn vrije tijd zet ik me doorlopend in voor de natuur (onder andere de Amelisweerd campagne).

Ik ken Jorrit al 20 jaar en ben dan ook zeer gemotiveerd om met VAART natuur en data science bij elkaar te brengen!”

?

AI/ML expert

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures.

Maar heb jij kennis van AI/Machine Learning en denk je te passen bij VAART? Dan maken we wel graag kennis met je. Zodat we wellicht later snel tot actie over kunnen gaan.

Dit zijn wij! Maar veel belangrijker: wie ben jij?  Laten we kennismaken! Laat een bericht achter: