Interim expertise

Wil je tijdelijk extra technische kennis op je project inzetten, op het gebied van software ontwerp, data architectuur of data science? Met een teamlid van VAART krijg je actuele kennis van technologie, hart voor natuur én jarenlange ervaring met de echte-wereld praktijk.

Neem contact op

We zijn flexibel inzetbaar, haken snel aan bij nieuwe teams/werkwijzen en zijn met hart en ziel betrokken bij natuur, biodiversiteit en klimaat.

Graag verkennen we de mogelijke match van jouw wensen, onze kennis en de beschikbaarheid van ons team. Neem nu contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Beeldherkenning vissen Microsoft Global AI presentatie Jorrit Venema VAART software

Onze voornaamste tech stack:

Daarom een interim architect of data scientist van VAART:

1. Actuele technische kennis

VAART software werkt doorlopend met moderne software en data technologieën. We werken dagelijks met de nieuwste technologie aan echte-wereld oplossingen.

2. Alleen seniors

Wel een groen hart, maar geen groentjes. We kennen de praktijk van technische projecten en zullen snel aanhaken bij jullie werkwijze.

3. Betrokken bij je domein

Naast up-to-date kennis hebben we iets dat misschien nog wel belangrijker is: we werken met overgave voor thema’s als natuur, biodiversiteit en waterkwaliteit.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze beschikbaarheid? Stuur een bericht via de contactpagina en we nemen snel contact met je op.