Natuurherkenning

Beeldherkenning van dieren en planten

 
 

Vanuit ons thema Natuurherkenning stimuleren we het praktisch toepassen van beeldherkenning binnen de natuurwereld. We trainen zelf beeldherkenning modellen voor specifieke soorten, en helpen organisaties hun eigen modellen te trainen. Daarnaast leveren we ondersteuning en tools om modellen in de praktijk te gebruiken.

State-of-art modellen, gemaakt door specialisten in beeldherkenning voor natuur

Onmisbare tools voor praktische implementatie van modellen

Ondersteuning om beeldherkenning effectief toe te passen in de praktijk

Beeldherkenning validatie ecoloog wetenschapper iteratief

Praktische toepassing

 

Een beeldherkenning model is niets waard zonder praktische toepassing. Het model moet niet alleen theoretisch presteren, maar bij voldoende kwaliteit ook echt geïmplementeerd worden en waarde toevoegen in de organisatie

Van ons data science en software team krijg je niet alleen een state-of-art presterend model, maar ook de tooling en kennis die je nodig hebt voor een praktische toepassing in je bestaande werkproces.

Praktische tooling

 

Je ontvangt niet alleen een herkenningsmodel maar ook een licentie op onze implementatie tools, een reeks aan kleine applicaties die met je model video- of fotomateriaal kunnen analyseren, en output data leveren. Simpel, maar cruciaal om modellen in de praktijk te gebruiken.

Beeldherkenning vissen Microsoft Global AI presentatie Jorrit Venema VAART software

Ondersteuning en kennis

 

Tijdens en eventueel ook na het project krijg je support van ons data science en software team. Zo heb je snel antwoord op vragen en ondersteuning bij de implementatie of het gebruik van je beeldherkenning model. 

We publiceren regelmatig kennisartikelen en organiseren kennissessies waarvoor je als (oud) deelnemer wordt uitgenodigd.

Doorlopende R&D

We onderzoeken continue nieuwe technieken en methodes in deep learning technologie. In de video hiernaast zie je hoe wij één van de nieuwste technieken onderzoeken om een specimen te segmenteren in videobeelden. Deze techniek is mogelijk baanbrekend omdat dit het trainen van modellen makkelijker maakt én leidt tot betere modelprestaties.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op om meer te ontdekken over natuurherkenning of om te bespreken hoe VAART software jouw organisatie kan helpen met modellen, implementatie of kennis. Vind ons op sociale media of stuur een bericht via het contactformulier.

Natuurherkenning publicaties

Scroll naar top