AI prototype

De voorbeelden van AI vliegen ons om de oren. Maar het is moeilijk om in te schatten wat AI voor jouw organisatie precies kan opleveren. Én wat het kost. Ons prototype project is precies bedoeld om dit te doorbreken. Voor € 2.500,- maken we samen een AI algoritme en ontdek je waar jullie kansen liggen met AI. Het algoritme is kant en klaar te implementeren. Voorzien van ons advies en handleiding. En door jezelf, ons of een ander verder te optimaliseren.

Begin vandaag met jouw AI prototype en profiteer van onze jarenlange ervaring met praktische, realistische en supersnelle AI ontwikkeling! Maak nu een afspraak voor de kosteloze case review.

Hoe het werkt

1. Case review (kosteloos)

We beoordelen je doelstelling en data. Hiermee adviseren we of AI voldoende kan opleveren voor jouw organisatie. De case review kost je niets – behalve een uurtje tijd!

2. Ontwikkeling

Staan alle lichten op groen? Voor de vaste prijs van € 2.500,- trainen en ontwikkelen we jouw AI algoritme. De ontwikkeling duurt meestal twee weken.

3. Oplevering

Je ontvangt ons adviesrapport, je algoritme, een API voor integratie, een testapplicatie, een handleiding en een praktische presentatie.

Recent gebouwd:

0
prototypes
Datavalidatie
Beeldherkenning video wildoversteek
Video analyse
Datavalidatie met machine learning NDFF
Foutdetectie
algoritme prestaties diagram
Trend voorspelling

Nu de (kosteloze) case review inplannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een case review van ongeveer 1 uur. Let op: deze review is kosteloos. We bespreken je (mogelijke) doelstellingen en de beschikbare data. Bij positief advies ontvang je na afloop onze vaste-prijs offerte van € 2.500,- om verder te gaan.

    Software architect en AI engineer Jorrit Venema

    De voordelen

    Wat je krijgt

    Wie wij zijn