AI prototype

Een AI prototype is dé manier om snel antwoord te krijgen op de onzekerheden van AI. Je stelt realistisch vast waar je kansen liggen, ontvangt een getraind algoritme, en leert om deze praktisch te implementeren. Ideaal om de kansen en uitdagingen van AI te ontdekken – in korte tijd en tegen lage, vaste kosten.

Begin nu met jouw prototype! Plan een vrijblijvende intake.

AI prototype - haal meer uit je kennis
Met AI haal je nieuwe kennis uit je data, door te herkennen, voorspellen of optimaliseren.

1. Intake gesprek

We beoordelen jullie doelstellingen en data. Hiermee adviseren we wat een algoritme voor jullie kan betekenen. De intake kost je niets – behalve een uurtje van je tijd.

2. Ontwikkeling

In onze case review zijn we kritisch. Maar staan alle lichten op groen? Dan ontvang je onze offerte om je AI prototype te trainen. De training duurt maximaal één tot twee weken.

3. Implementatie

Je ontvangt je prototype, en onze hulp om deze te testen en te implementeren. Vanaf nu kun je jullie AI algoritme in de praktijk gaan evalueren.

Recent gebouwde AI prototypes:

0
prototypes
AI prototype NDFF
Datavalidatie
Beeldherkenning video wildoversteek
Video analyse
Datavalidatie software met AI
Foutdetectie
algoritme prestaties diagram
Trend voorspelling

Plan een intake gesprek

Vaststellen of een AI prototype iets voor jou is? Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een intake via video. Dit gesprek is kosteloos, vrijblijvend en duurt maximaal 30 tot 60 minuten. We bespreken jullie organisatie, doelstelling en de beschikbare data. Bij positief advies ontvang je na het gesprek onze prijsindicatie voor de ontwikkeling.

NB: we kijken kritisch naar de toegevoegde waarde van AI en het vermogen van de organisatie om AI doeltreffend te implementeren. Bij meer dan 50% van de gevallen geven we een negatief advies.

    De voordelen

    Wat je krijgt