AI prototype

De voorbeelden van AI vliegen je om de oren. Maar het is moeilijk om in te schatten wat AI voor jouw organisatie precies kan opleveren. Wat het aan extra werk en zorg met zich meebrengt. En wat het kost.

Ons prototype project is precies bedoeld om deze vragen te beantwoorden. We maken samen een AI algoritme. We stellen vast waar jullie kansen liggen. En we helpen het je te implementeren en beheren.

Begin vandaag met jouw prototype en krijg snel inzicht in jullie kansen met AI. Maak nu een afspraak voor de kosteloze case review.

Hoe het werkt

1. Case review (kosteloos)

We beoordelen jullie doelstellingen en data. Hiermee adviseren we wat AI potentieel kan opleveren voor jullie organisatie. De case review kost niets – behalve een uurtje tijd.

2. Ontwikkeling

In onze case review zijn we behoorlijk kritisch. Maar staan alle lichten op groen? Dan kunnen we je algoritme trainen. Je ontvangt eerst onze vaste prijs offerte. De ontwikkeling duurt één of twee weken.

3. Resultaat

Je ontvangt je algoritme, een API voor integratie, een testapplicatie, een handleiding en ons adviesverslag. Hierna weet je precies waar jullie kansen liggen en kun je je algoritme testen en gebruiken.

Recent gebouwd:

0
prototypes
Datavalidatie
Beeldherkenning video wildoversteek
Video analyse
Datavalidatie met machine learning NDFF
Foutdetectie
algoritme prestaties diagram
Trend voorspelling

Nu de (kosteloze) case review inplannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een case review van ongeveer 1 uur. Hierin beoordelen we jullie kansen met AI. Let op: deze review is kosteloos. We bespreken jullie organisatie, doelstellingen en beschikbare data.

NB: wij zijn kritisch over de praktische kansen van AI. Bij meer dan 50% van de reviews geven wij negatief advies omdat de organisatie, data of doelstellingen niet geschikt zijn. Bij positief advies ontvang je direct onze prijsindicatie voor de prototype ontwikkeling.

    Software architect en AI engineer Jorrit Venema

    De voordelen

    Wat je krijgt

    Wie wij zijn