AI advies en training

Voel je de noodzaak om (meer) gebruik te gaan maken van data en/of AI, maar twijfel je aan het hoe en wat? Wij helpen je met strategisch advies en praktijktraining.

Behoefte aan een doelgerichte en realistische strategie? Met de sessie datastrategie krijg je geen vergezichten en algemeenheden, maar een helder en haalbaar plan op basis van jullie data en businesscase(s).

Bouw je liever intern kennis van AI en data science op, zodat je zelf hiermee aan de slag kunt? Dat kan met onze hands-on training of workshop voor software managers, architecten en ontwikkelaars.

Onze kennis van AI-technologie en best practices brengen we 1:1 over op jouw organisatie en je team!

AI naar kennis

Hoe wij helpen

1. Sessie datastrategie

Samen met directie/mt formuleren we jullie data/AI strategie. Wat hebben jullie te winnen? Welke mogelijkheden bieden je data? Hoe behaal je meetbaar resultaat, hoe houd je de kosten beheersbaar? Uitkomst: een doelgerichte strategie.

2. Sessie AI ontwikkeling

Een hands-on technische introductie van verschillende vormen van AI. Speciaal voor  technische mensen die nu werken in data of software engineering en een opstap naar AI willen maken. De uitkomst: gefundeerde AI-basiskennis in je technische team.

3. Sessie op maat

Een maatwerk training over een specifieke vorm van AI voor jullie businesscase. Je ontwikkelt je eigen algoritme onder supervisie van onze data scientists. De uitkomst: een AI-applicatie én interne kennis.

Ontvang meer informatie

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend je wensen te bespreken.

    De voordelen