Advisering en training

Voel je de noodzaak om (meer) gebruik te gaan maken van data en/of AI, maar twijfel je aan het hoe en wat? Wij helpen je met praktische advisering en training.

Behoefte aan een doelgerichte en realistische strategie? Met onze datastrategie sessie krijg je echt geen vergezichten en hypes tegen je aangegooid (gadver!). We maken samen een praktisch, helder en haalbaar plan, op basis van jullie data en businesscase en onze praktijkkennis van data en technologie.

Wil je intern kennis van AI opbouwen, zodat jouw techneuten hiermee zelf aan de slag kunnen? Slim! Geef je team een kickstart met onze hands-on training of workshop voor software ontwikkelaars en data specialisten.

Neem voor andere vragen vooral contact met ons op. Alles wat wij doen rond advisering, ideeën en creativiteit is maatwerk. We denken graag met je mee!

AI naar kennis

Hoe wij helpen

1. Sessie datastrategie

Samen met directie/mt formuleren we jullie data/AI strategie. Wat hebben jullie te winnen? Welke mogelijkheden bieden je data? Hoe behaal je meetbaar resultaat, hoe houd je de kosten beheersbaar? Uitkomst: een doelgerichte strategie.

2. Sessie AI ontwikkeling

Een hands-on technische introductie van verschillende vormen van AI. Speciaal voor  technische mensen die nu werken in data of software engineering en een opstap naar AI willen maken. De uitkomst: gefundeerde AI-basiskennis in je technische team.

3. Sessie op maat

Een maatwerk training over een specifieke vorm van AI voor jullie businesscase. Je ontwikkelt je eigen algoritme onder supervisie van onze data scientists. De uitkomst: een AI-applicatie én interne kennis.

Ontvang meer informatie

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend je wensen te bespreken.

    De voordelen